Alla inlägg under november 2008

Av Lina - 16 november 2008 08:36

...inte alltid som man tänkt sig. Istället för krig hela helgen blev det avbryt på tidig lördag kväll, fem timmar på Karolinskas akutmottagning, tolv röntgenplåtar och kryckor.. Hm..

Av Lina - 14 november 2008 15:50

Så har jag packat, tejpat foten´i förebyggande syfte och ska bara byta jeans mot m90, hämta Stina och sen är vi redo för strid!


Helgen spenderas alltså i de gröna kläderna, och överlever jag så hörs vi på söndag...


Kram och ha en fantastisk helg allihop, för det ska jag ha!

Av Lina - 14 november 2008 00:30

...vara så här glad utan egentlig anledning?



JA, det får man!
God natt!

Av Lina - 13 november 2008 14:25

Ja, jag vet att det här kommer att låta heeelt vansinnigt, men jag fick världens roligaste lyckorus idag.
Inte för att min persona non grata skickade ett komplext sms i morse, nä, utan för det faktumet att jag för första gången på länge, länge, länge äntligen fick klättra upp och köra terrängbil igen...
Visserligen bara mellan garaget och förrådet på inhängnat område, men ändå. Det var roligt!

Nu ska jag ägna exakt en timme åt att diska och plocka undan här, och vänta på att min tvätt ska bli klar, sen väntar gymmet och fika på stan med grabbarna grus... Mer lyckorus åt miiig.

Av Lina - 12 november 2008 19:21

Jaha, så är jag så där superenergisk igen.
Efter en bra dag med bra träning och god mat så blir jag till mina grannars stora förtret väldigt effektiv så här på kvällskvisten och slamrar runt i lägenheten. ;)

Jag började dagen med sovmorgon eftersom jag var uppe sent i natt och... Vet inte riktigt vad jag gjorde men det var roligare än att sova, uppenbarligen.
Åt frukost framför nyhetsmorgon, favorityoghurten och nya "müslin", som jag blandat själv i ICA Maxis "gör-din-egen-müsli"-hylla. I looove ICA Maxi.
Så nu har jag frön och russin till frukosten. Mmmm.
En knäckemacka med keso på blev det också.

Ner på gymmet och körde bodypump, kom i vanlig ordning i sista minuten och fick stå längst ner i hörnet men det gjorde inget. Det är bra när man är ringrostig, kan man vingla och vela över vikterna i lugn och ro.. ;)
Hem och fixade en sallad och en grov varm macka med mozzarellaost och basilika på. Nam nam! Fortsatte med projektet i lägenheten och stack sen till skjutfältet och sprang, avslutade med att köra några intervaller upp- och nedför Åkermans kulle. Den backen är INTE att leka med!

Nu har jag precis ätit korvstroganoff och ris och ska titta på TV samtidigt som jag försöker lösa det sista i bokhyllan.
I morgon är en ny dag som inkluderar dubbla fyspass, fika med bästa gänget och sen mycket sömn för att ladda inför helgen. På fredag åker m90:n på igen! Oh yeah!

Av Lina - 12 november 2008 10:42

Få saker får mig på så bra humör som att umgås med mina syskonbarn.

Alltså, jag skulle passa två av dem (J & F) igår. Ja men säkert. Det är ju mer dom som passar mig än tvärtom...
Det är lite läskigt att de är så stora nu så att jag bara behöver skjutsa dem från punkt A till punkt B (via typ C, D och E, visserligen) men att de sen säger "Näää, du behöver inte följa med in". Hepp.
Dessutom fick jag en massa saker gjorda under tiden. F vallade mig på biblioteket som jag inte varit i på flera ÅR och jag kom hem med sju böcker. Sju. Precis som om jag inte hade sjuhundra som låg på vardagsrumsgolvet och väntade på mig. Hm.
Men jag lånade bara en skönlitterär bok, de andra sex var faktaböcker.

Två om styrketräning, två om löpning och två om självkänsla och attityd.
Jag har bläddrat lite i dem och är jättenöjd. :)

När sen J kom och hämtade oss efter att ha avverkat sitt tandläkarbesök på fem minuter så for vi vidare, och vi hann handla åt mig, F var med och assisterade, och när de sedan var på respektive träning (tennis och dans) hann jag hem och plocka upp det. När J var klar på tennisen så åkte vi och hämtade ut två paket på Posten som hon hjälpte mig att bära ut till bilen. Ja, hur var det nu, var det jag som passade dem eller de som passade mig..? Jag träffade även den tredje systerdottern som kom ut från dansträningen när jag väntade på F och även hennes pappa, min svåger som jag inte träffat på flera månader. Det var roligt.

När vi kom hem till dem väntade supergod mat och ett parti yatzy innan storasyster kom hem. (Jag vann för övrigt yatzyn på just yatzy..)
Efter ett långt samtal med syster pallrade jag mig hem till röran.


Jag fick mycket gjort igår kväll när jag kom hem, bokhyllorna är nästan klara. Jag begriper dock inte hur jag kunnat få in allt det där i två bokhyllor förut?! HM!

Titta bara va snyggt det blir;




Jag fick även ett sms från mannen som är "persona non grata" i mitt liv just nu.


Men jag säger som Pink;

So, so what
I'm still a rock star,
I got my rock moves,
And I don't need you,
And guess what,
I'm having more fun,
And now that were done,
I'm gonna show you tonight,
I'm alright,
I'm just fine!

Och nu ska den här "rockstaren" pallra sig ner på stan och gå på bodypump! Så det så!

Av Lina - 11 november 2008 12:54

Hej hej hallå.

Jo, jag är på betydligt bättre humör idag, och det finns ett par olika orsaker till det. En av dem är att jag åt fantastiskt god middag med världens bästa Anna igår, och pratade ikapp om allt som hänt sedan vi sågs sist, dvs. i februari... Det var en heeel del!
En annan anledning är att jag slängt ut någon ur mitt liv, helt, äntligen.
En mycket klok vän med god insyn i mitt liv sa; "Men varför skiter du inte i honom?" och ja, varför gör jag inte det om jag hela tiden mår dåligt?
Så nu är det hej då, livdragonen!

Jag fick ett ryck i morse och plockade fram allt vad träningstidningar jag kunde hitta och började pussla ihop ett träningsschema. Mycket bra.

Har beställt en bok också, om styrketräning, så hittar ni mig snart djupt försjunken i något som ser ut som en anatomibok så är det helt normalt.

Tänkte försöka ha lite mer intervallträning i löpningen också, för att det ska bli lite omväxling. Kom på ett löpspår jag inte kört på länge heller, så dit ska jag nog i morgon.


En snabb koll på gymmets passlista visade att de skulle köra core om 35 minuter, så jag kastade på mig kläderna och sprang dit. Jo. Sprang.
Kom dit tre minuter innan de skulle köra så jag fick byta om och slänga mig in på mattan. Bra uppvärmning i alla fall.

Jag kan bara konstatera en sak; jag kommer ha den grymaste träningsvärken EVER i magen morgon!

Kompletterade det hela med att köra ben uppe i gymmet sen och promenera hem. Att träna på gymmet är för övrigt en intressant upplevelse numera, jag lägger på samma vikter som jag körde i våras och blir lika förvånad varje gång när jag måste lägga på mer. Och mer.. På varenda maskin..! Tror tröga maskiner på campen gjort sitt...
Dessutom har jag börjat köra fler repetitioner per "set", och det går också bra.

Nu ska jag värma maten jag fick av mamma igår och avnjuta den innan jag ger mig i kast med bokhyllorna.
Pappa var här och bar ner allt från vinden och borrade igår så nu står de äntligen, äntligen, ÄNTLIGEN på plats! Sjuhundra böcker väntar på uppmärksamhet.
Sen ska jag hämta två av syskonbarnen i skolan och agera privatchaufför till tandläkaren, tennisträningen och dansträningen...
Och ikväll ska jag kolla upp möjligheterna att bli cykelinstruktör. Tjoho.

Nä. Mat! Lax... Åh!

Av Lina - 10 november 2008 23:51

...med lugg...

Ovido - Quiz & Flashcards