Alla inlägg den 19 mars 2009

Av Lina - 19 mars 2009 21:24

Så kan jag lägga ytterligare en arbetsdag till handlingarna.
Tre kvar.

Idag hade jag sovmorgon. Riktig sovmorgon, inte som igår när jag råkade ta sovmorgon av misstag... Började inte förrän klockan 10.30, så jag sov till klockan sju, städade vardagsrummet och åt frukost framför TV:n. Solen sken på mina smutsiga fönster men jag orkar inte bry mig.
Inte just nu i alla fall.

Pallrade mig iväg till jobbet och drog ut i A.berg på bäring.
Börjar kännas som hemma, jag vet att det alltid luktar kiss i 1B så jag har slutat andas genom näsan i den trappen och jag vet att hissen i 6C inte funkar om man inte lirkar med en nyckel i dörrspringan.
Och jag är oslagbar, jag går alltid, alltid, alltid åt fel håll minst två gånger. Ska till C men kommer ut i A. Lokalsinne som en sten.

Bra musik på iPoden igen, glad pop som man blir lite danssugen av. Tur jag ska få dansa snart..! Om en vecka från nu drar jag förhoppningsvis ut på dansgolvet med buggkungen. Hoppas hoppas. :)

På eftermiddagen, efter lax och sallad på nästan stående fot, körde jag lådtömningsrace med en ovanligt pigg bil. Hann få skäll av en tant för att jag tömde lådan för tidigt, men det slår ändå inte min kollega som fick bråka sig fram till lådan på Konsum;
Två tanter stod ivägen framför lådan, så han sa;

- Ursäkta, jag ska bara tömma lådan.
- Nähä, det ska du inte alls det! Sa tanten, och stod kvar.
- Va?
- Nä, klockan är faktiskt bara 16, det står där att du ska tömma klockan 18!

Eh. JO. Men om vi inte tömmer lådorna med jämna mellanrum skulle de vara så sprängfulla klockan 18 att vi inte ens fick upp luckan.
Hur det gick? Jo, min kollega bad vänligen damerna att inte lägga sig i hur han skötte sitt arbete, armbågade sig fram och tömde en överfull säck ur lådan.
När han sen kom tillbaka strax efter klockan 18 för att tömma igen, träffade han en annan tant, som sa;

- Idag är du lite sen va? Du ska ju tömma klockan 18!
Dagens pensionärer alltså.....
Har ingen tilltro till mänskligheten.. ;)

För övrigt hade lokaltidningen tagit in min dagens ros i dag.

Kul, nu fick damerna som hjälpte mig loss med mopeden lite beröm och tjejen med varmchokladerbjudandet också.

Pappa och E har demonterat min bil i molekyler tror jag, nu har de enats om att det är generatorn som är trasig. Så nu har jakten på en ny, eller bättre begagnad inletts. Har du en generator till en Skoda Felicia årsmodell -99 liggandes någonstans får du gärna hojta till...

Själv ska jag duscha, käka något och sen krypa till kojs.
I morgon ska jag ut och köra på ett rörigt ställe jag inte kört på år och dar. Kan bli intressant. Ser ni en lätt förvirrad brevbärare som yrar runt på en gul moped strax sydöst om stan så är det antagligen jag.


Ovido - Quiz & Flashcards