Alla inlägg den 15 mars 2009

Av Lina - 15 mars 2009 20:32

Det spelar ingen roll hur jobbiga arbetsveckorna är, om helgerna fortsätter att vara så här fina.
Helgen innehöll precis det jag behövde, vila och ett krafttag på städfronten här hemma på lördagen och full rulle på söndagen.

Det enda jag inte kalkylerat med, som tog mig på sängen fullständigt, var ett mycket oväntat besök och en förklaring nedklottrad på baksidan av en bussbiljett.
Jag har inte riktigt hämtat mig än.
Hans ord brukar få mig att gråta, det vet vi sen tidigare, men inte den här gången, tack och lov. Jag har antagligen inte förstått än att han var här och att han bad mig om saker jag aldrig kan göra för honom, hur gärna jag än vill.

I morse ringde klockan kvart över fem och jag studsade ur sängen. Jo, studsade! Jag visste nämligen att det inte var en vanlig arbetsdag.
Halv sju satt jag i Skolådan och tillsammans med iPoden med musik på hög volym drog vi över länsgränsen och besökte grannlänets snyggaste insatspluton. (Om dom får säga det själva, och det får dom...)
De bjöd på många roliga återseenden, mycket snack, god mat, en improviserad skjuttävling med PSG 90 där undertecknad avgick med seger med en ballongs marginal till fru From och fyra ballonger bättre än plutonchefen... ;) Vi hann även sola våra bleka näsor lite i det fantastiska vädret som erbjöds.

Efter ett löfte från insatskompanichefen om att få delta på flera övningar framöver var jag nöjd med dagen och styrde kosan hemåt.
Hem, byta grön shemag (halsduk) mot blå, byta grön uniform mot blå och ut igen.
Körde söndagstömmning av stans lådor, ett intensivt och körtekniskt roligt jobb som jag gärna tar på mig fler gånger. Att jag sen tjänar ett par kronor extra är en bonus som kanske gör att jag inte förlorar allt för mycket trots att jobbet fått för sig att dra tre dagar utan betalning den här månaden pga. att jag fått för MYCKET semester förra året... Humpf!

Nu är jag dock hemma igen och är så trött i skallen efter alla intryck att jag tror jag ger upp för idag och trillar i säng.
Veckan erbjuder ett späckat schema, så det är bäst att vila sig i form...

Ovido - Quiz & Flashcards