Alla inlägg den 11 augusti 2009

Av Lina - 11 augusti 2009 17:07

Aiii - jag har ont i min höfter. Attans. Känns precis som efter målgång i Holland, dvs som om muskelfästet håller på att släppa.

Inte så trevligt.

Långpass på spinningen igår, men jag tror inte det är det som är problemet, höfterna har inte varit sig själva sen just Holland. Sitta still i en bil hela dagen och sträcka sig ut genom fönstret på alla möjliga och omöjliga sätt gjorde inte saken bättre. Gå hem från jobbet tog en bra stund!


Har kört näst-bästa-distriktet-ever i två dagar nu, utan större katastrofer och till mina kollegors stora förtret har jag ännu inte kört i diket så att de kan gotta sig över det. :) De hävdar nämligen att jag har dikeskörningsrekord på det distriktet. Vilket inte är riktigt sant.

Jag har bara lyckats en gång... Precis som tre andra som kört där!
*harkel*

Det bra med just det här distriktet är även att man får en puss om man vill. ;)


Skickade iväg återträffsinbjudningar till de i klassen som inte har Facebook igår och första anmälan kom idag. Så nu är det nio personer som anmält att de kommer. Det tar sig!


Just ja! Regementet ringde idag och frågade om jag var intresserad av en annan tjänst än den jag sökt. Jo. Det är jag väl. Så då skyfflade de visst in min ansökan i den högen också. :) Just DEN tjänsten får jag inte på min taktkänsla dock. Jag kan inte gå i takt. Eller som A sa; Det är dom och inte du som ska gå i takt.

Ja. Precis. I min takt. :)


Och igår fick lillStina veta att hon ska göra vintermission på Balkan, vilket gjorde att jag spontansökte en tjänst där också.

Jag som sagt att jag aldrig, aldrig, aldrig skulle kunna åka på vintermission dit.

Ey, man ska aldrig säga aldrig. Med fröken K som sideface kan vad som helst hända, det vill man inte missa. Så jag sökte.


"det stinker av gammalt groll
men vi har skuggorna bakom oss trots allt"

Winnerbäck

(Den enda skivan med Winnerbäck jag någonsin ägt ligger för övrigt på Riks80. Jag råkade slänga ut den genom fönstret när jag var lite arg. Oj. )


Nu måste jag pallra mig ner på gymmet innan jag somnar i soffan.

Helgen kommer att bli bra, planerna pågår, jag drar söderut i Skolådan som står färdigmeckad och klar hemma i byn.
Blev inte ett rör, inte en klämma, inte ett nytt system.

Men däremot ett halvt nytt system. :D

Åttahundra kronor och ytterligare en stor tacksamhetsskuld till mina bilmekaniker..!


Nä, gym, middag, sova i TID idag. Blev sent igår och det känns i skallen idag..


Syster L; ja, visst ser det märkligt ut? Jag funderade ett tag på att kasta något på dem för att se om de levde men hittade inget som var kastvänligt nog från tredje våningen... ;) Dock var de borta nästa gång jag tittade. :)

Ovido - Quiz & Flashcards