Alla inlägg den 4 maj 2009

Av Lina - 4 maj 2009 09:02

Sitter hemma vid skrivbordet och skriver på min egen fina dator, som leverantören lagade utan betalning - det gick på garantin trots allt. Tack OnOff för det! :)

Jo, jag är hemma, en vecka tidigare än beräknat. De som känner mig i verkliga livet vet varför, och det är inget jag tänker prata om här.
Det är helt enkelt för tungt och för privat.
Men det kommer att bli bra. Vi kommer på fötter, allihopa, snart.
Vardagen började rulla för barnen med skola idag och i morgon är jag tillbaka på jobbet.
Vardag, struktur, tid som bara flyter förbi. Livet. Det går.

Jag bor inte i min lägenhet än, är bara här på korta besök och byter packning, har fortfarande inte riktigt förstått att jag faktiskt ska vara hemma nu. Inget mer Abisko, inget mer kringflackande. Hemma.

Försöker komma igång med träningen efter senaste tre veckornas förkylning och allmänt kaos. Löpträning i älskade elljuspåret i lördags, sex kilometer med helt okej flyt, tog ut racern för första utepasset igår och det gick så otroligt bra. Helt grymt! Trots motvind hela vägen till Skutan flöt det i rasande tempo.  Kom hem med fyra mil i benen och ett leende från öra till öra.

Ska fixa nytt batteri till min cykeldator också, för att se om det bara är jag som inbillar mig att det går bra.. :)

Hade ni ringt igår vid 13-tiden hade ni fått köpa en cykel, en Nishiki Pro Hybrid SL, ganska billigt, för då var jag mest förbannad på den. Baknavet ville inte som jag ville och det tog ett bra tag innan jag lyckats montera bakdäcket så att det inte satt snett eller tog emot i bromsklossarna...
Jobbigt när man har sin mekaniker (pappa) så långt borta ibland.

Idag blir det gymmet och fokus överkropp, får se hur mycket jag hinner.
Jag och storasyster ska fixa blommor till min balkong också. Bland annat.

Balkongen jag saknade förra året, i år blir det ändring.

Ta hand om er, tills vi hörs igen.
Kram.

Ovido - Quiz & Flashcards