Alla inlägg den 17 februari 2009

Av Lina - 17 februari 2009 18:26

Förvänta er inga kloka ord från mig, ty jag har jobbat mördarskiftet på jobbet idag och känner mig totalt urblåst i huvudet.
Någonstans runt kl 13 slog min hjärna av och efter det har det varit... låt oss säga lite rörigt, för att uttrycka det milt.

Satte mig i bilen, la i växeln, rullade ut från kajen och slogs av tanken "Kanske ska ha någon tomsäck med mig?". Kan vara bra, om man ska tömma 10 brevlådor. I med backen och tillbaka. Rullar ut igen, kommer på att nyckel till brevlådorna också är en fördel. Baah.


Tappar mitt stift med "Försvarets hudsalva" på golvet i bilen och hittar det inte. Dock hittar jag en tidning som skulle ha varit utdelad för fem dagar sedan, reklam sen i december, jobbets förlorade mobiltelefon och ett stift med just "Försvarets hudsalva". Fast det var inte det stiftet jag letade efter, utan förmodligen det jag tappade bort för två veckor sedan.
Fyndigt värre.
Hittade dock det nya också, mellan varningstriangeln och reflexvästen tillsammans med lite höstlöv sen förra seklet eller så.

Trött i kroppen är jag också, så att träna är bara att glömma. Orkade ju knappt lyfta väskan med post upp på cykeln idag. Kände mig febrig, frös som en hund och tog inte av mig mössan på hela dagen, inte ens inomhus, åt lunch med fleecejacka och långkalsonger på. Helt normalt för någon som i vanliga fall kan vikariera som värmeskåp.

Så det blev bara promenad till och från jobbet och kanske blir det en sväng till ikväll, måste jaga sinnesfrid, annars blir det en grubbla-vända-vrida-natt.
Det är lite för mycket snurr just nu. Eller för lite snurr, beroende på hur man ser det. Längtan är stor och stark.

Dagens garv; har skrattat halva dan, minst, de är inte kloka någon av dom.

Dagens meningslösaste diskussion; om hurvida jag eller Patrik skulle köra den bra bilen. Jag vann med kommentaren "det är jag värd efter att du lurade på mig sämsta distriktet någonsin häromdagen!". Tydligen fick han lite skuldkänslor. :)


I morgon ska jag köra morgonsväng på firmorna och det är lika roligt varje gång. Sist var jag så vilse, så vilse. Dock skulle jag som omväxling få köra någon jag kört förrut (wheho!) och kan därför lämna stadskartan hemma. Men det är mycket att komma ihåg ändå, det är passerkort, körlista, plocklista, bilnyckel, buntnyckel och komma ihåg att hämta morgonfikalimporna på kondiset åt brandskyddsfirman.

Promenad, matlagning, sova och på det igen alltså.


På torsdag är det en rolig dag förresten, för då ska jag äntligen, äntligen få åka ut och jobba i Skutan! Jaaaa! Jag längtar redan. :)

Så mina vänner där ute, vad vill ni ha för fikabröd den här gången?

Ovido - Quiz & Flashcards