Alla inlägg den 25 januari 2009

Av Lina - 25 januari 2009 14:23

Just nu ramlar veckorna på i ett aldrig sinande tempo. Jag hänger inte riktigt med. Jobbet är kaos och panik, stressmätaren står på rött stup i ett, det är snabba beslut, ett pusslande utan dess like för att få ihop folk, det är bita ihop tänderna och låtsas som om man inte hör kritiken, det är fullt ös i sjutimmarochtrettiosexminuter sen får man gå hem, om man har tur.

Efter jobbet har det varit annat som tagit tid och kraft, positivt och negativt. På den positiva sidan hamnar senaste sjukgymnastmötet, där jag äntligen, ÄNTLIGEN, fick grönt ljus att börja löpträna. Oh, härliga värld..!
Så nu har jag skramlat igång i sakta mak. Det går inte fort men det går, och foten gör inte ont, peppar, peppar...

Har varit på upptakt med Hemvärnet och inser att foten måste hålla, för det här vill jag inte gå miste om, massor av roliga övningar..
Det får bli Stadiums starka medicintejp och stadiga kängor!

Igår var jag och hela syskonbarnsskaran samt min ena storasyster till Stockholm. Vi åkte tåg, som tur var, väglaget var inte det bästa precis. Hann springa på stan några timmar, äta god mat på Kungshallen och sen bar det av till Göta Lejon och "High School Musical". Den var riktigt bra! Ujj vad de kan dansa och sjunga.
Vi höll dock inte på att hinna dit, det blev stopp i tunnelbanan så vi hade lite hjärtklappning ett tag, men hann precis. Tur. :)
Jag shoppade lite småsaker, ett par nya jeans (eftersom mina är två storlekar för stora nu när jag tappat tio kilo, kärt problem), en stickad tröja på rea (50:-), lite prylar från Lagerhaus (doftljus, allahjärtansdagpresent, vykort, bordstabletter), en t-shirt, en tunika till sommaren, en tygpåse och ett par solglasögon (20:-).

Idag är det en slö dag (nåja, sprang 6 km i snön i morse) med tvätt, städning, disk och plantering av blommor på schemat. Skönt.

Maud; nääe, det var ICA som bakat... Jag är inte så bra på kaffebröd tyvärr. Det var kul att ni uppskattade det i alla fall! :)


(För er som inte hängt med på det där så gjorde jag ett bus i fredags, packade två kanellängder och lite kakor i en kartong och skickade till mina f.d arbetskamrater ute i Skutan som kompensation för det uteblivna julkortet. Bilen som lastar av hos oss på morgonen åker dit efteråt så det var enkelt..) :)


Nej, nu måste jag ner i tvättstugan igen.

Vi hörs! Kram på er.

Ovido - Quiz & Flashcards