Alla inlägg under augusti 2008

Av Lina - 10 augusti 2008 19:14

Det är så skönt att vara hemma, mest för att det är avkopplande att ligga i soffan och zappa på tv:n, eller hänga med sina favoritkompisar en lördagskväll.


Att vara i sin egen lägenhet är också skönt, jag har packat upp lite av allt jag stuvat undan, det är bra att få lite ordning igen så slipper jag göra allt när jag kommer hem i november.

Det har regnat nästan non-stop sedan jag kom hem, det är lite deppigt.
Jag har träffat människor jag inte sett på länge, jag har ätit middag hos mor och far, jag har varit på fest med mina hemvärnskompisar (och blivit lurad till att hänga med på övning till helgen... Hur gick det här till?) och jag har som sagt, slappat i soffan, sett Emma Johansson ta OS-silver på cykel (och förundrats över det faktum att vi faktiskt kört samma tävlingar för några år sedan...). Lugnt och skönt.

Jag har även trasslat till det lite för mig själv, men det går över.
Lagat mitt Internet med häftmassa har jag också gjort. Lång historia, och vad säger man... En bild säger mer än tusen ord?

Veckan erbjuder roliga saker; syskonbarn x fyra, staketspjälsmålning med pappa, shopping med mamma, kanske en tripp till Västerås, övningen till helgen... Ja, det hinner hända mycket än.

Nu väntar ryggläge på soffan. Over and out!

Kram.

Ja, datorns uttag är lite... glappt. Eller VAR lite glappt...

Av Lina - 8 augusti 2008 08:08

Grattis mamma och pappa,

på er 22:a bröllopsdag!


Av Lina - 6 augusti 2008 21:49

Gissa nån som är hemma, hemma, hemma?
Gissa nån som sitter i sin säng, under sina finaste satinlakan, med en (trasig) laptop i knät och surfar trådlöst?
Gissa nån som åkt propellerplan i fem timmar idag?

Gissa nån som skakat runt på ett fullpackat norrlandståg?
Gissa nån som fick sitt gudbarn i famnen på perrongen kl 19?
Gissa?





Japp... JAG!


...och jag längtar bara lite.

Av Lina - 3 augusti 2008 15:13

Jag är på lite bättre humör. Kanske för att jag fått delar av mitt goda humör sms:at tillbaka från Sverige efter att jag råkade skicka det med leaveflyget...
Dessutom orkar man inte vara trött och sur och arg i längden.

Fredags kvällen spenderade jag i tjänst, men i en ack så trevlig tjänst, jag var nämligen co-driver på en transport som gick till finska campen.
Bussen var full av fans till det svenska fältartistbandet "Green Girls Rock".
Vi hade en fantastiskt trevlig kväll..!

Trött i mössan var man i alla fall på lördag morgon, och hur jag än försökte så kom jag inte ur sängen kl 5.20 när klockan ringde. Var bara att ställa om den på 7.10 och se - det gick bättre.
Fick skjuta på min löpträning till efter stängning i stället, men det gick ju det också. Säger kroppen nej, då är det bäst att man lyssnar.
Sena nätter och lite sömn, tillslut måste man lyssna.

Igår hade jag en rolig dag, IGEN. Jag tog med mig tre favorittjejer ut på vift, vi hamnade där vi alltid hamnar (flyget!) eftersom jag måste dit, men sen blev det lite seriös shopping på en butik efter vägen. KUL!
Jag kom hem med både det ena och andra. Jag fick bruk för en sak direkt, så nu är jag mer brunett än på länge. Läs; mörkt, mörkt brun. Hoppla!
Jag och albanska - vi är inte riktigt kompisar än, så det här med att förstå text på flaskor och burkar är inte så lätt. Men men. Det bleks snart ur i alla fall...

Sen var det då dags för fältartisterna att göra sin grande finale, den stora utomhusspelningen på asfaltsplan framför förrådet. De duktiga grabbarna och tjejerna i the Crew hade byggt upp en gigantisk scen, fixat en bar och små barbord att hänga på under spelningen. Vi hade besök från en rad länder (Finland, Norge, Danmark, Italien, Schweiz, Österrike, Slovakien, Slovenien, Tjeckien...) men roligast av allt var att "min" amerikan dök upp som gubben i lådan! Han var superexalterad över att få lämna sin camp, och jag fick ett mail i morse där det stod att han var imponerad över vilket ös det var. "Swedish armed forces really knows how to party!"

Och jag kan bara skriva under på det!
Han tyckte även att det var roligt att se min camp som jag berättat om (jag har försökt förklara att den är MYCKET mindre än hans!) men inte förrän nu förstod han att jag verkligen menade det..!

I morse tog jag sovmorgon IGEN, men det hjälpte inte, jag är jättetrött igen. Därför ska jag gå och lägga mig i en solstol och slappa en timme innan det är dags att försöka ta sig samman för middag och spinning...
Hå hå ja ja - det är hårt i mission!

Kram!

Ovido - Quiz & Flashcards