Alla inlägg den 28 augusti 2008

Av Lina - 28 augusti 2008 16:14

Hej!

I morse när jag klev ur sängen åskade det så väldigt att jag genast kröp ner under täcket och satte mobilen på ringning 1½ timme senare.
Ingen morgonpromenad när åskan går och blixtarna fräser över himlen.
Nu åskar det igen, så nu gick visst min eftermiddagspromenad i stöpet också. Får hoppas på att det blir en kvällspromenad i alla fall.

Annars händer det i princip INGENTING här.

Campen är fortfarande stängd, alla gemensamhetsutrymmen på campen är stängda, så som träningshallen, gymmet, mässarna och datasalarna.
Börjar bli ganska långtråkigt eftersom alla kryper in till sig och försvinner klockan 19 och efter det är campen helt öde. Trist!
Jag har tittat slut på allt i filmväg, jag har författat brev och jag har skrivit arbetsansökningar så nu har jag slut på fantasi vad jag ska göra ikväll...
Förutom promenaden då, om åskan ger med sig.

Jag har fått ha ambulerande kontor senaste dagarna, de ringer från gaten och har besökare som har ärenden till mig, så jag har fått vara en vandrande serviceinrättning och pila iväg upp och betjäna dem vid main gate.
Det är lätt att göra sånna kunder glada, och tacksamma kunder är det bästa som finns. :)

Nu ska jag fördjupa mig i Pandurokatalogen som kom idag. Den kommer att hålla mig sysselsatt i många dagar framöver, tack och lov.


Kram!

Ovido - Quiz & Flashcards