Direktlänk till inlägg 1 december 2009

Ny månad, nya tag

Av Lina - 1 december 2009 19:59

Jahaja, så gick det med löftet om att jag skulle bli bättre på att höra av mig.
Inte alls med andra ord.

Så, vad har hänt sen sist? Jo.. En massa saker som vanligt. Jag håller på med ett projekt på jobbet som involverar en insamling av diverse papper från en massa olika människor, sammanställa ett "draft" för chefen, han godkände vissa delar och underkände andra, jag får jaga folket att skriva nytt, nytt draft, på nytt underkänd, jaga igen... Sortera papper i högar med klisterlappar och förklaringar och markeringar i listor med blå, grön, gul och orange färgpenna...

Sånt som jag älskar att hålla på med, alltså. :) I morgon ska allt vara klart och jag har en del att fixa med innan det är inlämningsfärdigt, ett jobb för hela morgondagen alltså.

I fredags flög jag fransk Puma, alltså helikopter, var till tyska campen och satt med på några möten med brigadgeneralerna, åt galet god lunch, lite mer möten och sen flög vi hem igen. :)
Jag har varit på två olika fältbesök, ett förra veckan och ett idag. Intressant att komma ut och röra på sig i landet, det var söderut ena svängen och västerut idag.
Har tagit bilder, men kameran som jag för över bilder från har slut på batteri just nu, så jag måste återkomma med det..

Här blåser väldigt mycket idag, rena rama stormen, så till och med min stora klumpeduns till bil började vajja lite när vi åkte hem idag. Dessvärre drar det ihop sig till regn också. Kanske har höstvädret hittat till Balkan?!


Idag har jag, med god hjälp av världens bästa Lisa, sparkat mig själv i rumpan och satt lite fart på min träning, alltså, fått lära mig ett schema för att utnyttja tiden bättre. BRA. För jag har kört väldigt halvhjärtat och inte riktigt maxat något alls på sistone. Så idag blev det intervaller, och vilka intervaller sen! Men, med lite lutning på bandet så gick det bra, baksida lår höll sig snäll nästan hela vägen.


Annars? Jo, lite shopping, quiz på svenska campen, tipspromenad på samma ställe, spinningpass och middag med branchen. (Jag har fått frågan om jag inte menar "branschen" eller nåt, men nej, branchen är det faktiskt, och det betyder ungefär "avdelning" eller "sektion")


Sen har det hänt jobbiga saker på campen, en tysk soldat valde att inte leva längre, och sättet han gjorde det på var väldigt obehagligt för många som var tvungna att bevittna det hela.
Hu. Att vi sen redan haft två liknande händelser denna månad och dessutom två naturliga dödsfall gör det hela om möjligt ännu mer otäckt..

Nä, nu ska jag pallra mig i säng med en god bok tror jag. Antagligen en lärobok dock. Hm.. ;)


Kram på er.

 
 
Ingen bild

Karolina

5 december 2009 14:12

Hej!
Vill börja med att säga att det är jättekul att läsa om vardagslivet i utlandstjänst. Jag är själv sugen men misstänker att jag inte får arslet ur vagnen innan det är för sent att göra militär karriär.
Vill beklaga alla tråkigheter er camp råkat ut för på så kort tid, måste kännas jobbigt... Men jag blev nyfiken och undrar vad "naturliga orsaker" kan innebära i det här sammanhanget. Har diskuterat med kompisar, men det enda vi kommer på är sjukdom. Räknas död i strid också som naturlig orsak? Civilt är det ju i stort sett bara ålder, sjukdom, hjärtinfarkt, hjärnblödning och liknande som är naturligt. Men hur är det för er?

MVH
Karolina

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lina - 19 december 2010 18:45

Jag fortsätter att leva livet på : http://www.linaleverlivet.nu, välkommen! ...

Av Lina - 24 maj 2010 12:00

Nu har jag bestämt mig.   Från och med nu är denna blogg nedlagd och ligger bara kvar som minne.   Tack för 3,5 fina år, tack för alla kommentarer, tack för uppmuntran när livet varit jobbigt, tack för att ni gjorde mig upprörd nog att kliva ...

Av Lina - 18 maj 2010 12:29

Ju mer jag tänker på det, ju mer övertygad blir jag att bloggen gjort sitt. Den går på grym tomgång.   - jag kan inte berätta något om mitt nya jobb (eller åtminstone väldigt lite)- hur kul är det för er att läsa om mina fyrtioelva svängar på c...

Av Lina - 12 maj 2010 13:40

43 kvadratmeter bostad är fixad i stora staden från mitten av juni.   Åh! ...

Av Lina - 11 maj 2010 12:33

Just nu är det väldigt många bollar i luften, hela tiden, på jobbet. Roligt! Drar strax iväg på planeringskonferens, ska bli spännande. Kanske jag får ännu mer att göra? :)I övrigt har jag huvudet fullt av snurr i vanlig ordning, vill gärna komma...

Ovido - Quiz & Flashcards